luni, 28 ianuarie 2013

ZORBA, dupa N.Kazantzakis


Sambata 2 Februarie ora 20.00

un spectacol de exceptie semnat de Ioan Mihai Cortea, dramatizare dupa romanul lui N.Kazantzakis, cu Silvian Valcu si Ioan Mihai Cortea, castigatorul premiului Stefan Iordache, cel mai bun actor la Gala Hop in 2010. 




"Muierea-i altceva... e ceva de neinteles si toate legile statului si ale religiei gresesc. De-ar fi sa fac io legile nu le-as face la fel pentru muieri si pentru barbati, NU! una, zece, o suta, o mie pentru barbat, doar e barbat, poa' sa le-ndure... dar nici macar una pentru muiere, pentru ca muierea-i o faptura slaba." (Zorba)

"Cortea il creeaza pe Zorba ca pe muchie de cutit: sa il faca credibil aici, in fata publicului de teatru, detasandu-l de celebrul Zorba din film. Dupa mine a reusit. A reusit impreuna cu Valcu. Textul te patrunde si ramane ca amintirea unei furtuni care, dupa ce ti-a lasat o stare de adanca neliniste, te incurajeaza la meditatie." (jurnalul.ro)


Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasă ca la tine acasă, te descalţi, iei un loc pe perna, sau pe fotoliu, e cald, e viu, e colorat. Servesti un ceai cald cu ghimbir, iasomie si soc  impreuna cu o delicioasa prajitura de casa proaspat scoasa din cuptor.  Si e din partea casei. Apoi, te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Doar ţie si celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienţă unică, intimă, personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie? 

Intrare 40 lei de persoana (tratatia si biletul la spectacol incluse). Biletele se pot achizitiona online de la www.rezervariclub.ro, in limita a 20 de locuri disponibile. Detalii la email teatruldesufragerie@gmail.com sau tel 0723.565.113.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu