duminică, 23 septembrie 2012

Saturday Jazz Fever cu Viorica Pintilie si Ciprian Pop

Sambata seara se canta Jazz in Sufragerie. Stam jos pe perne, bem ceai si ne lasam purtati de povestea cantecului. Cineva canta langa umarul nostru. O altfel de experienta muzicala si personala. 

Te asteptam sa ii asculti pe Viorica si Ciprian, o voce si o chitara, la drum de seara. Viorica Pintilie,un nume nou in peisajul jazz-ului romanesc, dar canta de cand se stie.Si o face cu multa traire. O inspira Dinah Washington, Erykah Badu, Ella Fitzgerald, Al Jarreau si compozitiile fratilor Gershwin. Jazz-ul e singurul stil de muzica care ii permite sa improvizeze, sa se "joace" cu piesele pe care le interpreteaza, si sa le cante de fiecare data altfel, in functie de starea de moment, de felul in care improvizeaza instrumentistii, si de feedback-ul publicului.

Ciprian Pop este un chitarist apreciat si solicitat in multe proiecte muzicale. A sustinut numeroase concerte cu majoritatea solistelor de jazz, colaborand de-a lungul timpului cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian s.a. 

Participarea se face doar pe baza de rezervare, locuri limitate (maxim 25) la teatruldesufragerie@gmail.com. Detalii la 0723.565.113. Intrare 25 lei (ceaiul din partea casei) Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 (zona Cismigiu- Stirbei- Berzei) Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu