luni, 19 noiembrie 2012

Sambata 24 Noiembrie 20:30 - Camil. un oarecare


Camil.un oarecare
de: razvan ropotan, cu stefan huluba,
foto: cristina ropotan

... Camil le vorbeşte direct oamenilor, îi priveşte în ochi. Nimic mai mult – un tânăr şi povestea lui spusă cu şarm, seducând publicul atât cu partea meschină, dar şi cu partea minunată ce fac parte din caracterul lui complex. Aşa că fii precaut. Camil are mai mult de o singură culoare. Premiul Juriului pentru cea Mai Buna Interpretare a unei Monodrame de tip Confesional la Festivalul ExistenS din Tukums Letonia.
Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasă ca la tine acasă, te descalţi, iti cauti niste papuci si iei un loc pe perna. Bei un ceai cald cu ghimbir sau iasomie. Şi te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Chiar ţie. O experienţă unică, intimă, personală. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie? http://teatruldesufragerie.blogspot.com/
Intrare 30 lei de persoana. Tea& cookies din partea casei. Biletele se pot cumpara de la rezervariclub.ro. Detalii la  teatruldesufragerie@gmail.com si 0723565113. Teatrul de Sufragerie,  Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 (zona Berzei-Stirbei Voda- Cismigiu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu