luni, 12 noiembrie 2012

Smooth Jazz in the Living Room, cu Viorica Pintilie si Liviu Negru

Sambata 17 noiembrie 2012, ora 20.30
Sambata seara se canta Jazz live & unplugged in Sufragerie – Smooth Jazz in the Living Room. Stam jos pe perne, bem ceai, alaturi doar de cativa prieteni si ne lasam purtati de povestea cantecului. Este o seara speciala. Cineva canta langa umarul nostru . La noi acasa ca la tine acasa. O altfel de experienta muzicala si personala.
Te asteptam sa ii asculti pe Viorica si Liviu, o voce si o chitara impreuna la drum de seara. Viorica Pintilie, un nume nou in peisajul jazz-ului romanesc, dar canta de cand se stie. Si o face cu multa pasiune si drag de oameni si muzica. O inspira Dinah Washington, Erykah Badu, Ella Fitzgerald, Al Jarreau si compozitiile fratilor Gershwin. Jazz-ul e singurul stil de muzica care ii permite sa improvizeze, sa se "joace" cu piesele pe care le interpreteaza, si sa le cante de fiecare data altfel, in functie de starea de moment, de felul in care improvizeaza instrumentistii, si de feedback-ul publicului. Alaturi de chitaristul Liviu Negru, vor forma impreuna un cuplu muzical pe care speram sa il purtati cu voi in suflet si dupa aceasta seara.
Participarea se face doar pe baza de rezervare in limita a 20 de locuri la teatruldesufragerie@gmail.com. Detalii la 0723.565.113. Intrare 35 lei (ceai & home cookies din partea casei) Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 (zona Cismigiu- Stirbei- Berzei) Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu